Skip to main content

Word jij de Viskok van het jaar?

29 september 2023

Blaas jij een gerenommeerde jury van de sokken met je gerecht met schartong? De nationale horecawedstrijd VISKOK VAN HET JAAR 2024 is de uitdaging bij uitstek om je talenten te tonen. Voor de 34ste keer gaan we op zoek naar het lekkerste en origineelste gerecht met de ‘Vis van het Jaar’ in onze restaurants. Hoofdingrediënt is dit jaar SCHARTONG in combinatie met traditionele streekproducten.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Durf jij de uitdaging aan?

Naast de befaamde titel ‘VISKOK VAN HET JAAR’ liggen er fantastische prijzen voor je klaar.
 • Draag een jaar lang de titel VISKOK VAN HET JAAR
  Je sluit aan in de rij topchefs die de wedstrijd de voorbije jaren wonnen. Recente winnaars waren onder andere Baptiste Tieberghien van restaurant Lin’eau, Piet Vande Casteele van Duchateau catering, Jan Audenaert van D’Oude Pastorie, Michael Van- derhaeghe van Hostellerie Saint Nicolas, Stijn de Vreese van restaurant Benoit en Bernard Dewitte, Sam Van Houcke van restaurant Maste en Rob Stevens van D’Oude Pastorie.
 • Steek een AARDIGE SOM op zak
  Als Viskok van het jaar ga je niet met lege handen naar huis. Integendeel, naast de prachtige trofee, ontworpen door kunstenaar Marc Vanhecke, ontvang je ook een mooie cheque ter waarde van €750.
 • Geniet van een diner voor twee in HOF VAN CLEVE***
  Je ontvangt een dinerkaart voor twee voor het Hof van Cleve*** in Kruishoutem. De overige laureaten genieten van een diner voor twee in De Jonkman** van NorthSeaChef Filip Claeys in Brugge.
 • EEN CAMPAGNE OP SOCIALE MEDIA met cadeaubons t.w.v. €1000
  We verloten vijf bonnen ter waarde van €200 om te komen eten in jouw restaurant.

Schrijf je in voor 09/10/2023. Stuur je originele recept met schartong voor 09/10/2023 naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. In het reglement op de achterzijde lees je wat je moet doen voor de felbegeerde titel VISKOK VAN HET JAAR.

Veel succes!
Team visserij- en aquacultuur

Lees hier het reglement